fbpx
Olimpia Travel Agency
banner

I mi živimo Internet

Pre nešto više od godinu dana počeo je sa radom portal vinske ture. Osluškujući tržište, radeći razne analize kao i konsultacije sa internet stručnjacima shvatili smo da naš portal mora imati .rs domen. Portal je namenjen ljubiteljima vina, vinskih tura, vinskog turizma, ljubiteljima hrane…. Reklo bi se pravim hedonistima. Jer i mi živimo Internet.

Za vreme koje postojimo, nešto više od godinu dana, uspeli smo da pratimo sve internet trendove.

Na Danima Internet Domena Srbije, Vinske ture su učestvovale na panelu koji je predstavljao uspešne sajtove sa .RS i СРБ domenom.  Sa nazivom #Lokalno pod vođstvom sjajnog moderatora Laleta Markovića, bio je ovo jedan on najzanimljivijih panela. Zajedno sa nama su se predstavili i @ukusbeograda, @mamaitata, @hronokuhinja i @putujsigurno.

I mi živimo Internet

DIDS2016 – Živimo Internet – Globalno – Bezbedno – Lokalno

#DIDS2016 - I mi živimo Internet

DIDS2016 – Živimo Internet – Globalno – Bezbedno – Lokalno

Ukupno 12 domaćih portala, sajtova, blogova, predstavilo je svoje poslovanje, pričalo o sadržaju koji deli i opredeljenju za domaći domen. Obzirom da je svima cilj bio da se predstavi domaćoj publici, logičan sled je i bio da izaberemo .rs domen.

Ono što su vinske ture podelile na panelu sa publikom jeste razlog i  želja za pokretanjem portala vinske ture. Osvrt na početke koji nisu uvek laki. Ali veoma uzbudljivi i izazovni. Prateći analitiku portala podelili smo sa publikom iz kojih zemalja dolaze najčešće upiti, ko su naši gosti i koji su tekstovi najčitaniji. Takođe predstavili samo i planove za neki naredni period.

Da su vinske ture privukle veliku pažnju ukazuje  interesovanje posetioca za vreme trajanja panela kao i nakon završetka panela kada su nam brojni prijatelji, naši tviter i facebook pratioci  upućivali reči hvale.

Hvala RNIDS što su nas pozvali, bilo nam je zadovoljstvo da budemo deo konferencije. Bićemo još bolji, raditi više jer nam je ovo dalo vetar u leđa, da ono što radimo neko vidi i vrednuje!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Article Tags:
· · · · · · ·
Article Categories:
Blog
19
http://www.olimpia.rs

Vlasnica turističke agencije Olimpia Travel. Neizmerno uživa u putovanjima i otkrivanju novih destinacija. Diplomirala na prirodno matematičkom fakultetu, odsek za geografiju. Po profesiji diplomirani menadžer u turizmu.

Comments

 • Hvala vama što ste bili ekipa! Samo nastavite tako, puno uspeha vama i ostalim domaćim sajtovima sa DIDS-a! Puno pozdrava od RNIDS ekipe 🙂

  Jelena Ozegovic March 22, 2016 13:03
 • Hvala vama puno na pozivu. Bilo je zadovoljstvo biti deo DIDS-a 😉
  Trudićemo se da budemo još bolji i veseliji 😀

  Predrag Marković March 23, 2016 18:17

Pridruži se priči...