fbpx

Žene i vino

Naša prva vinska tura – 8. mart i Vinarija Zvonko Bogdan

Žene i vino su oduvek bili nerazdvojna kombinacija, te smo upravo na Dan  žena 8. marta  organizovali nasu prvu vinsku turu koja nam je pričinila neizmerno zadovoljstvo.
Vidno nasmejane i srećne zbog puta naša grupa pošla je put Subotice. Nije slučajno zašto smo krenuli tamo. Grad poznat po dobroj atmosferi, hrani i dobrim vinima. A baš sve to nam je bilo potrebno za jedan opuštajući vikend. Svu tu gostoprimljivost osetili smo odmah po samom dolasku. Ljubazno osoblje hotela Galerija, gde smo odseli, potrudili su se da se osećamo veoma prijatno. To je hotel sa jednom pravom i zdravom atmosferom.

Obilazeći mnoge hotele po svetu, slobodno mogu da kažem da hotel Galerija parira najboljima. Usluga na izuzetnom nivou, prijatno osoblja, veoma komforne sobe, odlična usluga, samo su neke od karakteristika koje krase ovaj jedan divni gradski hotel. Pa nije ni čudno što je proglašen za najbolji hotel sa 4* od strane posetilaca. Zaista boraveći u njemu smo se i sami uverili u to. Sigurno ono što izdvaja ovaj hotel od drugih, je jedan od najvećih spa centara u Srbiji. Prostran, na površini od 1600 m², odiše mirom i spokojom. Hidromasažne kade, turska kupatila, saune, relax zone, vrhunski programi masaže, tretmani lica i tela samo su neke od ponuda u kojima možete da uživate.

Srećne i zadovoljne, naše putnice, uživali su u razanovrsnim tretmanima. Smenjivali su se osećaji sreće i zadovoljstva koračajući spa centrom. Opuštanje uz različite vrste kupki za kraj dana dao je posebnu notu ovom danu. Veče je proteklo u pesmi, igri, dobroj hrani i po nekoj čaši dobrog vina. Na salašu, uz zvuke tamburaša uživali smo do kasno u noć.
Da su u hotelu Galerija mislili o svim stvarima, govori i ta činjenica, da je povodom praznika svaka žena u hotelu dobila cvet i bombonjeru. Neke stvari se jednostavno znaju, ne uče se…

Dobro jutro iz Subotice

Dobro jutro nam je poželela tek probuđena Subotica, koju smo posmatrali iz restorana na samom vrhu hotela…. Zaista impozantan prizor…

Kako bi upotpunili doživljaj i uživali u svim čulima za kraj smo ostavili posetu vinarije Zvonko Bogdan. Ulazeći na imanje čuli su se prvi uzdasi zadovoljstva.
Priča o ovoj vinariji počela je od kvaliteta, pre svega od izbora najboljih lokacija za vinograde, najsavremenije vinarske opreme pa do impresivne zgrade vinarije izgrađene u tradicionalnom stilu karakterističnom za arhitekturu Palića. Naš divni domaćin Tatjana, dočarala nam je proces pravljenja kao i svu lepotu mesta gde vina i nastaju.

Sa zadovoljstvom smo degustirali vina, slušajući priču o kulturi pijenja vina. Degustacija je počela sa Pinot Blanc,  zatim tek flaširano Rosé Sec i čuveni Cuvée No.1 . Željne novih  ukusa, morali smo da degustiramo i Chardonnay.

Puni utisaka, naša prva vinska tura se završila veoma uspešno.

Hvala na divnim rečima, željama i podršci naših zadovoljnih putnika.

 

Voleti ono što radiš, uživati u tome i ponositi se onim čime se baviš to je tajna uspeha!


Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Blog
126
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier u pokušaju. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker. Vlasnik agencije za IT konsalting. Digitalni kreativac zaljubljen u vinski svet.

Pridruži se priči...

Menu Title