fbpx
Olimpia Travel Agency
banner

Winterfest 2016

Winterfest 2016

Najbolja vina regiona na najlepšoj zimskoj destinaciji Srbije
Edukacija – vino – skijanje – zabava
24 – 27. mart 2015.

Još jedan Winterfest na Kopaoniku je pred nama! Skijanje, degustacije, edukacije, vinske staze, vina iz regiona, škola vina i izlet do župskih vinarija, sve vas to čeka na Kopaoniku poslednjeg vikenda u martu!

Winterfest trodnevni festival vina – Uživajte u degustacijama najlepših vina iz celog regiona na skijaškim stazama tokom dana i u večernjim satima u Grand Hotel & Spa**** na festivalu Winterfest premium wine selection. Svim ljubiteljima skijanja i degustacije vina, prava je prilika za zabavan vikend u periodu kada je skijanje na Kopaoniku najlepše.

Winterfest 2016

“Winterfest” se organizuje na Kopaoniku 24-27. marta, enogastronomska manifestacija kojom će ljubitelji vina, kulinarskih delikatesa i zimskih sportova – zatvoriti skijašku sezonu.

“Winterfest” će okupiti najbolje vinare, kuvare i vlasnike najpoznatijih restorana u regionu, eno i gastro blogere, F&B menadžere najboljih hotela, kuvare strnaih ambasada u Beogradu,umetnike i poznate ličnosti sa kojima će te tokom nekoliko panela, “Salona vina”, koncerata i žurki – razgovarati i družiti se, uz ukusne zalogaje i najbolja vina. Svima koji vole skijanje, vino, hranu i dobar provod, ovo će biti prilika za jedan zabavan vikend u periodu kada je skijanje na Kopaoniku najlepše.

Winterfest 2016

Šta je Winterfest?
Winterfest je trodnevna konferencija o vinu, gastronomiji i vinskom turizmu koja će okupiti proizvođače vina, trgovce, studente, ugostitelje, hotelijere, turističke organizacije i agencije i medije iz celog regiona.

Salon vina – Winterfest premium wine selection
Salon vina na kojem će trideset vinarija iz regiona predstaviti učesnicima konferencije i drugim gostima svoj premium segment ponude. Teoretisati o vinu bez degustacije nije potpun doživljaj, tako da je Premium wine selection u večernjim satima sjajna prilika za uživanje u probranim vinima vinarija iz regiona.

Izdvojenu ponudu smeštaja možete pogledati ovde:

Winterfest 2016 - ponuda Angella

Family Hotel Angella****

ponuda-download-grand

Grand Hotel & Spa****

ponuda-download-konaci

Apartmani Konaci****

 

 

 

 

 

 

Winterfest 2016 program

 

 

 

Sve informacije o programu i smeštaju:
Olimpia Travel Agency
Novi Sad, Stražilovska 15
069/510-2480

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Article Tags:
· · · · · · · · · · · · ·
Article Categories:
Najave
89
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker.

Pridruži se priči...

Menu Title