fbpx

Wine Fest Novi Sad 2024

Wine Fest Novi Sad 204

Treći “Wine fest Novi Sad”, sa učešćem preko 55 vinarija, biće održan u Hotelu Sheraton, 24. februara ove godine.

Ovaj festival teži da okupi profesionalce i ljubitelje vina na jednom mestu, nudeći vrhunske proizvode sa domaćeg tržišta, i postane centralno mesto za degustacije, diskusije i druženje. Izlagači će, kao i svake godine, predstaviti širok spektar svežih belih i roze vina, kao i crvene rezerve koje će obogatiti srpsku vinsku scenu ove godine.

Pored proizvođača vina iz Fruške Gore, Župe, Šumadije i svih domaćih vinogorja, publika će imati priliku da se upozna i sa gostima iz Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Francuske, Italije i Španije.

“Prilikom izbora izlagača, posebna pažnja je posvećena onima koji su osvojili nagrade u poslednjih godinu dana, kao i onima koji imaju tradiciju u proizvodnji vrhunskih vina od autohtonih srpskih sorti. Ove godine neće biti pratećeg programa, jer želimo da se fokus stavi na degustaciju novih i starih etiketa, kao i na vina iz novih vinarija,” izjavio je Zlatko Živanić, organizator festivala.

Festival “Wine Fest Novi Sad 2024” će biti otvoren za sve posetioce od 14 do 20 časova. Ulaznice su dostupne putem GigStix servisa i na ulazu u festival.

 

Wine Fest Novi Sad


Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Najave
126
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier u pokušaju. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker. Vlasnik agencije za IT konsalting. Digitalni kreativac zaljubljen u vinski svet.

Pridruži se priči...

Menu Title