fbpx
Olimpia Travel Agency
banner

Wine Event

Organizaciju najlepših događaja prepustite nama…

Neka bitni datumi budu trajno zabeleženi u vremenu.

U zavisnosti od vaših želja, preuzećemo delimičnu ili kompletnu organizaciju. Potrudićemo se da vam ponudimo nešto originalno, prateći vaše želje.

WINE EVENT - Vinske Ture

Planirate li proslavu rođendana? Organizovanje team building-a za svoje zaposlene? Želite da provedete romantičan vikend sa vama dragom osobom? Smatrate da je vinarija idealno mesto da obradujete nekoga?

Mi smo tu za vas….

ROĐENDANI

Jedinstvena prilika da za vaš rođendan, sa porodicom i prijateljima, degustirate vina uz odlično uparenu hranu. Ova vrsta rođendana zaista deluje zabavno i opuštajuće. Budite pravi domaćin i pružite vašim gostima pravo uživanje.

U odličnom ambijentu, uz dobro vino i muziku zabava je zagarantovana!

ROĐENDAN U VINOGRADU

VENČANJA

Reci DA. Venčanje u Vinariji? Do sada smo videli venčanja na najrazličitijim mestima. Vreme je za jedan bajkoviti i romantični ambijent. Sa puno zelenila, mirisom prirode i vina!

Jedinstveno i nezaboravno, ne samo za vas već i za vaše goste koji su se okupilii da sa vama proslave ovaj poseban dan.

U fantastičnom ambijentu vinograda, sa sjajnim zalaskom sunca, među nagrađivanim vinima tamo gde snovi postaju stvarnost.

Venčanje u vinogradu

TEAM BUILDING

Raditi zajedno i degustirati vino….

Izuzetna prilika da se izgradi timski duh, kroz vinsku atmosferu i zabavu. Svrha ovakvog team buldinga je smanjenje nakupljenog stresa, poboljšanje komunikacije među zaposlenima, upravljanje konfliktnim situacijama, jačanje timskog duha i samopouzdanja, preuzimanje rizika i odgovornosti, planiranje i upravljanje promenama, donošenje odluka.

Degustacija vina, otkrivanje novih etiketa, zabavne igre samo su neke od aktivnosti koje se mogu upražnjavati. Vašim zaposlenima pružiće se prilika za nezaboravan događaj, kakakv do sada nisu imali prilike da iskuse, vide, čuju….

Teamm building u VInariji

Menu Title