fbpx
Olimpia Travel Agency
banner

U susret drugom Novosadskom Salonu vina

Salon vina Novi Sad 2019

Drugi Novosadski Salon vina održaće se 12. i 13. aprila u hotelu Park i biće mesto na kome će svoje vinske bisere predstaviti više od osamdeset renomiranih vinarija iz zemlje i sveta, a biće tu i desetak odabranih proizvođača vrhunskih rakija. Kako je saopšteno na konferenciji za medije u Turističkoj organizaciji Vojvodine, uz održavanje vinske izložbe, tokom Salona biće održan i niz ekskluzivnih masterklasova, degustacija i radionica. Ove godine mnogobrojni stručnjaci iz zemlje i regiona prenosiće svoja znanja i iskustva, dok će učesnici uživati u veritkalnim i horizontalnim degustacijama vina, autentične sorte, teroare kao i vina sa novih tržišta.

Salon vina Novi Sad 2019
Salon vina Novi Sad 2019

,,Tokom dva dana trajanja programa publika će imati priliku da spozna razlike među teroarima i istinske potencijale različitih regija. Putovaće se kroz vina od Austrije, preko Italije i Burgundije, sve do Grčke, Župe i Fruške gore, a posetioci će imati jedinstvenu priliku da uživaju u retkim berbama i velikim vinima“ – ističe jedan od organizatora Igor Luković.
Najveća zvezda ovogodišnjeg salona biće Džo Ahern Master od Wine, koja novosadskoj publici donosi iskustva iz Velike Britanije, Australije i Francuske gde je radila za najpoznatija svetska imena u vinskoj industriji, ali i sa Hvara gde će o stvaranju autentičnih vina pričati sa pozicije autora prepoznatljivih vinskih ukusa i mirisa. Pored nje, tu je i trenutni šampion Srbije i Balkana, somelijer Vuk Vuletić, zatim brojni drugi gosti iz Evrope i sveta.

Izvesno je da publiku Novosadskog Salona vina čeka bogat i sadržajan program i da će izaći sa jedinstvenim iskustvom i neponovljivim utiskom. Odličan kvalitet Salona potvrđuje pažljivo odabrani izvrsni stručnjaci iz sveta vina, proizvođača, somelijeri i enolozi.

Sve informacije o salonu na www.salonvina.rs

Mali delić atmosfere sa prošlogodišnjeg Salona vina u Novom Sadu:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Article Tags:
· · · · · · · · ·
Article Categories:
Blog · Najave
89
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker.

Pridruži se priči...

Menu Title