fbpx

Šumadija Wine Fest Novi Sad 2023

Šumadija WIne Fest Novi Sad 2023

U srcu Novog Sada, u elegantnom ambijentu hotela Šeraton, 28. oktobra biće organizovan jedan poseban događaj – Salon vina sa šumadijskom temom –  Šumadija Wine Fest Novi Sad 2023. Ovaj festival vina je plod saradnje između udruženja vinara Šumadije i iskusnog organizatora Zlatka Živanića, čoveka čije ime je već dobro poznato u vinskom svetu, a i šire.

Uz podršku vinarija kao što su Despotika, Matijašević vinogradi, Eden, Podrum Stari Hrast a i mnoge druge, ovaj vinski festival vina pružiće posetiocima priliku da degustiraju vrhunska šumadijska vina na jedno mestu.

Posetioci će imali priliku da se upuste u istraživanje šumadijskog teroara kroz brojne degustacije i interakciju sa vinom. Stručnjaci iz gostujućih vinarija, uključujući i Zlatka Živanića, biće tu da podele svoje znanje i iskustvo, pružajući dodatne informacije o vinima, vinogradima i procesima proizvodnje u vinariji, ali i o najboljim berbama koje imamo priliku da probamo.

Ovaj festival nije samo prilika za degustaciju vrhunskih vina, već je i platforma za povezivanje vinara sa svojom publikom u Novom Sadu, koja sve više i više širu svoju mrežu. Vinari će imati priliku da razgovaraju o svojim vinima, berbi i njihovim pričama koje se kriju iza svake boce.

Salon vina sa šumadijskom temom u Novom Sadu nije samo promocija vrhunskih vina iz Šumadije, već je prilika da se kreira nezaboravno hedonističko iskustvo za sve posetioce – ljubitelje vina. Ovaj festival vina ima priliku da opet stavi Novi Sad na vinsku mapu i podsećamo vas da 28. oktobra ove godine posetite hotel Šeraton i Šumadija Wine Fest Novi Sad 2023, uz obećanje da nećete zažaliti jer nemate svaki dan priliku da degustirate jedinstvena vrhunska šumadijska vina, u srcu Novog Sada.


Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Najave
126
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier u pokušaju. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker. Vlasnik agencije za IT konsalting. Digitalni kreativac zaljubljen u vinski svet.

Pridruži se priči...

Menu Title