fbpx

Sedmi Wine Style Salon Vina

Wine Style

Sedmi Wine Style Salon Vina održava se 18. aprila, u Hotelu Zira,, u Beogradu, od 14 do 20h.

Kao i prethodnim godina, na ovoj prestižnoj manifestaciji posetici će imati priliku da uživaju u preko 300 vrhunskih vina iz celog sveta. Više od 50 vinarija predstaviće svoja vrhunska vina, a među izlagačima biće i brojne poznate vinarije iz regiona bivše Jugoslavije, a svoj portfolio predstaviće i najveći uvoznici vina u Srbiji.

Prethodni Wine Style salon pokazao je da se broj ljubitelja vina koji su sve zaintetesovaniji za isprobavanje novih etiketa konstantno povećava, što je još jedan pokazatelj da je vinska publika u Srbiji sve edukovanija i prisutna na ovakvim događajima.

Kao i prethodnih godina, ulaz na salon omogućen je izabranim gostima sa pozivnicama uručenim od strane organizatora, a pored vinskih profesionalaca, ljubitelja vina, kao i svake godine očekuje se dolazak istaknutih ličnosti iz javnog života, diplomata, medija. Osim u odličnim vinima, gosti će moći da uživaju i u vrlo prijatnoj atmosferi i lepom ambijentu hotela Zira.

Ograničen broj ulaznica biće u prodaji na dan salona, po ceni od 1,000 rsd.

PREUZMITE PREZENTACIJU ZA IZLAGAČE

IZVOR:
WineStyle.rs

 


Article Tags:
· · · · · ·
Article Categories:
Najave
126
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier u pokušaju. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker. Vlasnik agencije za IT konsalting. Digitalni kreativac zaljubljen u vinski svet.

Pridruži se priči...

Menu Title