Olimpia Travel Agency
banner

Salon vina Novi Sad 2018

Salon vina Novi Sad 2018

Današnja vinska scena Srbije je najvećim delom usmerena na Beograd. Vreme je da Novi Sad zablista i na vinskoj sceni, kroz interaktivne radionice i masterklasove poznatih renomiranih vinskih stručnjaka. Naredni vikend, petak i subota, biće podređeni tome.

Vinska publika iz Novog Sada imaće priliku da na jednom mestu pronađe najznačajnije vinarije Srbije i regije, a ujedno kroz uzbudljiv program predavanja i radionica sveobuhvatnije sagleda vina iz različitih vinskih rejona.

Novosadski salon vina biće stecište vinskih stručnjaka, vinara, somelijera, trgovaca vinom, uvoznika i izvoznika. Mesto gde će se formirati novi trendovi, pomerati granice i predstavljati noviteti. Ovde će se susresti lokalna vinska scena i svetski priznati stručnjaci.

Mesto održavanja ovog vinsko Salona je novosadski hotel Park, 20. i 21. April. Biće predstavljena vina odabranih vinarija iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Francuske, Italije i drugih vinskih regija sveta.

​Uz vinare, program masterklasova i radionica okupiće niz stručnjaka i predavača iz regiona, uz nekoliko pravih internacionalnih zvezda. Biće to jedinstvena prilika za veritkalne i horizontalne degustacije specijalnih berbi čuvenih vina, kao i za istraživanje autentičnh sorti i teroara, te odgovore na pitanja prodaje i osvajanje novih tržišta.

Novi Sad konačno dobija specijalizovanu vinsku manifestaciju koja okuplja najvažnje aktere domaće i regionalne vinske scene.

NS Salon vina

 

Datum: 20. i 21. april 2018. godine

Lokacija: Hotel Park, Ulica novosadskog sajma 35, Novi Sad

Radno vreme: 12h-20h

Ulaznice: Ulaznice za Novosadski salon vina predstavljaju dnevnu kotizaciju koja uključuje degustaciju izloženih vina i delikatesa. Dnevna ulaznica iznosi 1.000,00 dinara i može se kupiti  putem interneta kroz GIGS TIX mrežu  ( http://gigstix.com/  ) ili na licu mesta u hotelu Park tokom trajanja Novosadskog salona vina. Dnevna ulaznica ne uključuje prateći program.

Preuzmite Wine Identity program
UČESNICI SALONA VINA NOVI SAD 2018

UČESNICI SALONA VINA NOVI SAD 2018

  • 14
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Article Tags:
· · · · · ·
Article Categories:
Najave
89
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker.

Menu Title