fbpx
Olimpia Travel Agency
banner

Salon vina Novi Sad 2018

Salon vina Novi Sad 2018

Današnja vinska scena Srbije je najvećim delom usmerena na Beograd. Vreme je da Novi Sad zablista i na vinskoj sceni, kroz interaktivne radionice i masterklasove poznatih renomiranih vinskih stručnjaka. Naredni vikend, petak i subota, biće podređeni tome.

Vinska publika iz Novog Sada imaće priliku da na jednom mestu pronađe najznačajnije vinarije Srbije i regije, a ujedno kroz uzbudljiv program predavanja i radionica sveobuhvatnije sagleda vina iz različitih vinskih rejona.

Novosadski salon vina biće stecište vinskih stručnjaka, vinara, somelijera, trgovaca vinom, uvoznika i izvoznika. Mesto gde će se formirati novi trendovi, pomerati granice i predstavljati noviteti. Ovde će se susresti lokalna vinska scena i svetski priznati stručnjaci.

Mesto održavanja ovog vinsko Salona je novosadski hotel Park, 20. i 21. April. Biće predstavljena vina odabranih vinarija iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Francuske, Italije i drugih vinskih regija sveta.

​Uz vinare, program masterklasova i radionica okupiće niz stručnjaka i predavača iz regiona, uz nekoliko pravih internacionalnih zvezda. Biće to jedinstvena prilika za veritkalne i horizontalne degustacije specijalnih berbi čuvenih vina, kao i za istraživanje autentičnh sorti i teroara, te odgovore na pitanja prodaje i osvajanje novih tržišta.

Novi Sad konačno dobija specijalizovanu vinsku manifestaciju koja okuplja najvažnje aktere domaće i regionalne vinske scene.

NS Salon vina

 

Datum: 20. i 21. april 2018. godine

Lokacija: Hotel Park, Ulica novosadskog sajma 35, Novi Sad

Radno vreme: 12h-20h

Ulaznice: Ulaznice za Novosadski salon vina predstavljaju dnevnu kotizaciju koja uključuje degustaciju izloženih vina i delikatesa. Dnevna ulaznica iznosi 1.000,00 dinara i može se kupiti  putem interneta kroz GIGS TIX mrežu  ( http://gigstix.com/  ) ili na licu mesta u hotelu Park tokom trajanja Novosadskog salona vina. Dnevna ulaznica ne uključuje prateći program.

Preuzmite Wine Identity program
UČESNICI SALONA VINA NOVI SAD 2018

UČESNICI SALONA VINA NOVI SAD 2018

  • 14
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Article Tags:
· · · · · ·
Article Categories:
Najave
89
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker.

Pridruži se priči...

Menu Title