fbpx
Olimpia Travel Agency
banner

Salon vina Kragujevac 2016

SALON VINA KRAGUJEVAC 2016

Salon vina Kragujevac 2016 održaće se 2. aprila ove godine u Kongresnom centru hotela Kragujevac u organizaciji Vinskog viteškog reda Šumadije.

Nakon veoma uspešnog prvog Salona vina Kragujevac 2015 Vinski Viteški red, uz neočekivano veliki publicitet, organizuje i drugi Salon vina Kragujevac 2016 sa namerom da Salon preraste u tradicionalni godišnji događaj početkom aprila svake godine.

SALON VINA KRAGUJEVAC 2015

Salon vina Kragujevac 2015

Na Salonu vina Kragujevac 2016 biće predstavlјeno 41 vinarija iz Srbije među kojima su: Vinarija Aleksandrović, Podrum Radovanović, Vinarija Zvonko Bogdan, Vinarija Matalј, Podrum Janko, Vinarija Despotika, Vinarija Temet, Vinarija Kovačević, Vinarija Virtus, Vinarija Aleksić, Vinarija Cilić, Vinarija Kiš, Vinarija Jeremić, Vinarija Vila Vina, Vinarija Do kraja Sveta, Vinarija Stari Hrast, Vinarija Mačkov podrum, Vinarija familije Rogan i druge.

Na Salonu će se predstaviti i neke od vrhunskih vinarija iz regiona: Vinarija Mašareli-Marina Cvetić iz Italije, vinarije Kamnik, Bovin i Tikveš iz Makedonije, Vinarija Šćurek iz Slovenije, Vinarija Jokić iz Dalmacije i Plantaže 13. juli iz Crne Gore.

Izlagači i posetioci će moći da degustiraju više od 150 kvalitetnih i vrhunskih vina uz odgovarajuću ponudu sireva i suhomesnatih proizvoda sponzora.

Sadržaj Salona je upotpunjen pratećim programom koji ima za cilј da podigne nivo znanja o vinima i vinarstvu, da unapredi vinsku i vinogradarsku kulturu i da doprinese povezivanju i bolјem razumevanju svih aktera na vinskoj sceni Srbije: vinari, profesionalci u trgovini, ugostitelјstvu i turizmu, lјubitelјi vina, medijski poslenici i dr. Prateći program Salona obuhvata predavanje Proizvodnja vrhunskih vina i radionice: Srpski sovinjoni, Srpski merloi i Predstavlјamo vam – oznake geografskog porekla vina za vinski region Šumadija.

Cena celodnevne ulaznice iznosi 400 din. Posetioci uz ulaznicu dobijaju i Katalog Salona koji sadrži informacije o svim vinarijama i vinima predstavlјenim na Salonu, kao i o distributerima hrane i vinskog pribora.

Salon će otvoriti NJ.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar.
Salon je pomoglo više sponzora iz Kragujevca i Šumadije.

Salon vina Kragujevac 2016  – Katalog

Vidimo se u Kragujevcu!

SALON VINA KRAGUJEVAC 2016

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Article Tags:
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Article Categories:
Najave
89
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker.

Pridruži se priči...

Menu Title