fbpx

Promocija vinskog portala “VINSKE TURE”


Vinske ture

 

Promocija vinskog portala VINSKE TURE održana je u novosadskoj vinskoj kući, Bouquet Wine House, pravoj kući ljubitelja i poznavaoca vina.

Nesvakidašnja gužva petkom uveče ukazivala je na to da smo željni ispijanja dobrog vina i uživanja u njima. Kao pravi domaćini, za dobrodošlicu gosti su mogli da se posluže vinom koje smo posebno pripremili za njih. Čaša više se tražila. Čaša crvenog i belog vina iz divnih vojvođanskih vinograda.

Promocija portala Vinske Ture

Nazdravljalo se vinu u čast. Nazdravljalo se uspesima raznih vinarija i njihovim idejama pretočenim u vinska remek dela.

U opuštenoj atmosferi predstavili smo naš portal, dalje planove kao i programe za vinske ture. Postojimo sa ciljem da unapredimo vinsku kulturu u Srbiji. Proširimo svest o ovom božanskom piću i približimo ponudu vinarija, vinskih podruma i vinskih kuća našim domaćim i stranim turistima.

Jedan od naših ciljeva je svakako širenje svesti o vinu i vinskom svetu. Mi smo svesno ušli u njega, jer znamo da može svašta da nam pruži, želeći da naučimo što više o vinu. Radujemo se uvek novim stvarima koje dolaze iz njega, jer svi divni ljudi okupljeni oko ideje vina i hedonizma su uvek dobrodošli.

Kroz degustacije vina upoznali smo i onaj deo koji je vezan za posao somelijera. Restorani zapošljavaju osobe koje poseduju širok spektar znanja o vinu kako bi pružili svojim gostima što kvalitetniji izbor vina, ali da bi povećali i svoju luksuznost. Uparite vino, dobru atmosferu i dobru hranu i imate zagarantovan provod.

Promocija vinskog portala VINSKE TURE promocija vina za prave ljubitelje vina.

Do nekog novog dešavanja ŽIVELI!


Article Tags:
· · · · · · · · · ·
Article Categories:
Blog
126
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier u pokušaju. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker. Vlasnik agencije za IT konsalting. Digitalni kreativac zaljubljen u vinski svet.

Pridruži se priči...

Menu Title