fbpx

Palićka tura dnevna

Vinarija Zvonko Bogdan

PALIĆKA VINSKA TURA DNEVNA

Polazak grupe u jutarnjim časovima. Dolazak na Palić. Slobodno vreme za šetnju. Posle ovog predaha odlazak do Vinarije Zvonko Bogdan, Priča o ovoj vinariji počinje od kvaliteta, pre svega od izbora najboljih lokacija za vinograde, najsavremenije vinarske opreme pa do impresivne zgrade vinarije izgrađene u tradicionalnom stilu karakterističnom za arhitekturu Palića.

Specifična zemljišta , umereno kontinentalna klima i najplemenitija vinova loza koja, vekovima, daje kvalitetna vina sa harmoničnim ukusom, intenzivne arome i mekog tanina koji je postao poznat i van granica naše zemlje.

Veličanstveno zdanje Vinarije koje jasno upućuje na gotovo nezaobilazan spoj vina i umetnosti dostojno je utočište sve poznatijeg i priznatijeg vina, ali i dobar domaćin za sve koji požele da vide i dožive gde se i kako ono rađa.

Vinarija nosi ime poznatog subotičkog pevača starogradskih pesama, gospodina Zvonka Bogdana, čija su umetnost i ime sinonimi za vrhunski doživljaj kao što su i vina Vinarije Zvonko Bogdan.

PONUDA ZA OBILAZAK VINARIJE:

  1. OBILAZAK BASIC (obilazak vinarije, vinograda i barique podruma bez degusatacije)
  2. OBILAZAK STANDARD (obilazak vinarije, vinograda i barique podruma sa degustacijom tri vrste vina)
  3. OBILAZAK LUX (obilazak vinarije, vinograda i barique podruma sa degustacijom tpet vrsta vina)

Ručak u okviru vinarije Zvonko Bogdan. Nakon ručka  polazak za  Suboticu. Pešačka tura uz pratnju vodiča. Obilazak kulturno istorijskih znamenitosti, Muzej, Biblioteka, Gradska kuća… Slobodno vreme U večernjim časovima polazak za Novi Sad.

NAPOMENA:
Cena se formira na osnovu broja putnika i odabira vrste degustacije.
Pošaljite upit ili pozovite radi više informacije.

Organizator programa:
Olimpia Travel Agency
Novi Sad, Stražilovska 15
069/510-2480


Article Tags:
· · · · · · · ·
Article Categories:
Uncategorized
126
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier u pokušaju. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker. Vlasnik agencije za IT konsalting. Digitalni kreativac zaljubljen u vinski svet.

Pridruži se priči...

Menu Title