fbpx

Na obali Dunava uz crveni i beli talas

Promocija Deurić vinarije na Skipperu

Smešteni na osunčanim, južnim obroncima Fruške gore, na visini od 250 m.n.v., vinogradi vinarije Deurić predstavljaju osnov za proizvodnju najkvalitetnijeg vina u jednom od najpoznatijih vinogorja Srbije.

Na površini od 13,5 ha uzgajaju se bele sorte groždja rajnski rizling, sauvignon, traminac, chardonnay i crne sorte probus, merlot, pinot noir. Izuzetni klimatski uslovi, dobra zemlja, sertifikovan sadni materijal uz brižljivo podizanje, uzgoj i kontrolu prinosa, kao i stručnu konsultaciju svetski poznatih enologa, garantuju visoki kvalitet groždja, jer za nas važi pravilo da proizvodnja vina počinje u vinogradu.Deurić Vinarija

U predivnom ambijentu restorana Skiper, sa pogledom na Frušku goru, na dan Svetog Trifuna upriličena je promocija vina vinarije Deurić. Vina uparena sa novim specijalitetima restorana, oduševiće svakog gosta.

Uparivanje hrane i vina iako kompleksna nauka, ostavlja nama na sud da sami budemo kreatori naših ukusa. Tako i bi…

Skipper Yachting Club - na obali Dunava

Na obali reke Dunav uz ribu i vino započelo je veče… Smuđ sa sotiranim povrčem uz belo vino “Beli Talas”. Veoma osvežavajuća kombinacija, laka i puna ukusa. Hrskavo povrće i sočno pripremljena riba za prave ljubitelje hrane.

Ćuretina sa suvim šljivama. Odlična kombinacija mesa i crvenog vina “Crveni Taalas”. Lagano ćureće meso u kombinaciji sa suvim šljivama. Spoj slatkog i slanog, vrlo česta kombinacija tradicionalne kuhinje sa ovih podneblja.

Na obali reke Dunav uz ribu i vino započelo je veče… Smuđ sa sotiranim povrčem uz belo vino “Beli Talas”. Veoma osvežavajuća kombinacija, laka i puna ukusa. Hrskavo povrće i sočno pripremljena riba za prave ljubitelje hrane.

Beli talas Deurić

Ćuretina sa suvim šljivama. Odlična kombinacija mesa i crvenog vina “Crveni Taalas”. Lagano ćureće meso u kombinaciji sa suvim šljivama. Spoj slatkog i slanog, vrlo česta kombinacija tradicionalne kuhinje sa ovih podneblja.

Crveni talas Deurić

Talas beli 2014 – suvo belo vino

Sortni sastav: 90% Šardone (Chardonnay) i 10% Traminac (Gewürztraminer)

Vino je žute boje, srednjeg intenziteta. Na nosu ostavlja utisak svežine u kojoj preovlađuju arome breskve i jabuke. Impresija svežine potvrđuje se i ustima, gde biva upotpunjena blagim notama citrusnog voća. Sve zajedno ostavlja jedan fini sočan trag i vodi ka dugoj delikatnoj završnici.

Temperatura služenja: 10°C

Talas crveni 2014 – suvo crveno vino

Sortni sastav: 90% Pino Noar (Pinot Noir) i 10% Merlo (Merlot)

Purpurno crvene boje, srednjeg intenziteta i isto takvog tela. Na nosu dominiraju arome trešnje, maline i crvenog šumskog voća. Pristvo Merloa ovoj kupaži daje voćnost, raskoš i kompleksnost doživljaja. Skladne kiseline, upotpunjene osvežavajućim voćnim aromama, spajaju se u lepu, prijatnu završnicu koja će oduševiti sve ljubitelje laganijih crvenih vina.

Temperatura služenja: 12-14°C

Sve u svemu, vina sa Fruške Gore i lokalna kuhinja ovog restorana dobro su upareni, te vas savetujemo da probate. Nećete se pokajati.

Živeli!

P.S. Mali delić atmosfere sa promocije.


Article Tags:
· · · · · · · · · · · · · · ·
Article Categories:
Blog
126
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier u pokušaju. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker. Vlasnik agencije za IT konsalting. Digitalni kreativac zaljubljen u vinski svet.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Menu Title