fbpx

Međunarodni Dan prokupca 14.oktobar

Dan prokupca 2021

Globalna proslava Međunarodnog Dana prokupca 14. oktobra obeležava se po šesti put ove godine, uz veoma sadržajan i bogat program. Degustacije, promocije, vina od prokupca na čašu, nove berbe, nove etiketite, specijalna jela i uparivanje hrane sa prokupcem!

Ljubitelji vina širom sveta se pridružuju ovoj proslavi preko društvenih mreža I na dešavanjima u restoranima , vinotekama, kafeima, vinskim barovima I svim drugim mestima šireći ljubav prema našoj autohtonoj sorti vinove loze.

Pored ovih dešavanja širom Srbije tu je I Karavan prokupca I konferencija Prokupac – Rođen u Srbiji!

Dan prokupca obeležava se na svim društvenim mrežama (zvanični heštegovi: #ProkupacDay #DanProkupca ), ali i na edukativnim programima i promocijama na više lokacija od Župe, preko Šumadije i Smedereva, do Novog Sada i Subotice, svuda gde se u prokupcu uživa. A da bi opravdao status međunarodnog praznika prokupca, i ove godine će se Dan prokupca slaviti izvan granica Srbije, u Budimpešti, Zagrebu, Amsterdamu, Cirihu, Berlinu…

Dan Prokupca 2021 – PROGRAM

 

Video spot posvećen Prokupcu, najznačjnijoj srpskoj sorti vinove loze – predstavljen u sklopu kampanje i promocije Međunarodnog Dana prokupca.
Visokobudžetni spot je realizovan od strane producentske kompanije Family Film a nastao je u vinogradima vinarije Despotika u Šumadiji.

Entuzijastična ekipa osnivača manifestacije Međunarodni dan Prokupca 14.oktobar u sastavu Tomislav Ivanović i Igor Luković kao Wine Identity, a uz pomoć USAID, podigla je ovu priču na viši nivo, realizujući promociju Prokupca i njegovog dana već 6 godina za redom.

Igor Lukovic & Tomislav Ivanović

Fotografija preuzeta sa vino.rs


Article Tags:
· · · · · ·
Article Categories:
Blog · Najave
126
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier u pokušaju. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker. Vlasnik agencije za IT konsalting. Digitalni kreativac zaljubljen u vinski svet.

Pridruži se priči...

Menu Title