fbpx

Kazzanova 2024 – Festival rakije

Kazannova 2024

“Kazannova” festival rakija će se održati 03. Februara 2024.godine, u Hotelu Sheraton, u Novom Sadu. Posetioci će moći da probaju preko 100 različitih voćnih rakija iz preko 25 destilerija.

Jedan od glavnih ciljeva manifestacije je podizanje nivoa rakijske kulture I bolja pozicioniranost srpskih destilarija kroz promociju I degustaciju. Po prvi put, svi ljubitelji rakija iz Novog Sada, kao I čitave Vojvodine, će imati priliku, da na jednom mestu probaju najbolje rakije Srbije.

“Prethodne tri godine, destilerije su se pojavljivale u okviru vinskog festivala “Wine Fest” u Novom Sadu, ali zbog velikog interesovanja, pojavila se potreba, da po prvi put organizujemo festival rakija.”, izjavio je organizator festivala Zlatko Živanić.

Kazannova, festival rakija će biti otvoren za sve posetioce od 15 do 20 časova. Cena ulaznice na dan festivala je 1.500 dirana, a degustacione čašice će moći da se iznajme uz kauciju.

Kazannova 2024


Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Najave
126
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier u pokušaju. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker. Vlasnik agencije za IT konsalting. Digitalni kreativac zaljubljen u vinski svet.

Related Posts


Popular Posts

Pridruži se priči...

Menu Title