fbpx

Food Talk 2015

Food Talk 2015

Food Talk 2015 – najveća regionalna konferencija o hrani ove godine će se održati 12.06. na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu. Generalni pokrovitelj konferencije je brend “Moja kravica”.
Tema ovogodišnje konferencije je “hrana na mreži”. I ove godine ćemo okupiti najbolje kuvare, vinare, gastro-blogere i poznate ličnosti koje uživaju hrani…

Predsednik kompanije Kolor pres grup Robert Čoban rekao je da ova regionalna konferencija o hrani nastala kao ideja da se na jednom mestu okupe ljudi iz regiona, koji su profesionalno vezani za hranu i vino, i da međusobno razmene iskustva.

“Jedna od ideja je da se, uz pomoć poznatih ličnosti u regionu, plasiraju i teme koje su vrlo ozbiljne kao recimo zdravstveno bezbedna hrana”, rekao je Čoban.

Food Talk 2015 - Ribarsko Ostrvo

Najpoznatiji hrvatski gastro-ekspert Rene Bakalović će predstaviti nekoliko mladih kulinarskih zvezda regiona kao i neke od legendi ove branše; poznati zagrebački književnik Igor Mandić će govoriti o svojoj bračnoj kuhinji, videćemo kako izgleda jedno od najvećih kulinarskih takmičenja na svetu – francuski Bocuse d’Or. Zemlja gost je ove godine Velika Britanija čija ambasada će nam predstaviti ostrvske kulinarske delikatese.

FoodTalk

Posetioci će jesti specijalitete domaćica iz cele Vojvodine a na kraju dana uživaćemo u koncertu popularnog benda “The Frajle”, Milana Mumina i najboljih tamburaša sa “Tamburica festa”.

Detaljan program Food Talk i detalje o prijavi možete naći na web-adresi:
http://www.color.rs/foodtalk2015/

 


Article Tags:
· · · · · · · ·
Article Categories:
Najave
126
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier u pokušaju. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker. Vlasnik agencije za IT konsalting. Digitalni kreativac zaljubljen u vinski svet.

Pridruži se priči...

Menu Title