fbpx

Ekskluzivna vojvođanska vinska tura

Rabbioso wineOvu vinsku turu započinjemo sa pričom o vinogradu, i to ne običnom vinogradu. Ovaj vinograd postoji od 1946. godine i u njegovim redovima nalazi se posađen Vranac. Da, onaj Vranac, sa crnogorskim poreklom, i to baš iz Crmnice. Njegove postojbine.

Ideja ove vinske ture je da predstavimo vojvođansku kuhinju spojenu sa motivima Crne gore ali kroz uparivanje hrane i vina – vina sorte Vranac i Italijanski rizling koji se uzgaja u mestu Lovćenac.

Ovo putešestvije krećemo iz Novog Sada, ali zbog ekskluzive koju želimo da predstavimo uključili smo jednu posebnu vrstu vozila koja će doprineti ovoj ekskluzivnoj vinskoj turi. U pitanju su Tesla vozila, električna vozila koja vam stoje na raspolaganju, a uz njih i vozač. Polazak u dogovoreno vreme, vožnja udobnim električnim vozilima od Novog Sada do Lovćenca.

Tesla vozila

Dolazak u Lovćenac, gde ćemo u startu obići vinograd i voćnjak porodice Ljutica. Ispričaćemo priču nastanka Vranca na ovom području, nastanku vinarije Rabbioso wine ali i ideju širenja vinske kulture u ovakvo maloj ruralnoj sredini.

Posle degustacije vina uz lokalno meze, naš put nastavljamo ka restoranu gde ćemo imati priliku da uparimo data vina sa vojvođansko/crnogorskom kuhinjom u autentičnom ambijentu Lovćenca.

Rabbioso wine vinarija i vinograd

U restoranu ćemo nastaviti naše uživanje. Crveno vino Maestro 1946 ćemo upariti sa njeguškom pršutom i sa njeguškim sirom, napravljeni po autentičnom crnogorskom receptu, dok ćemo belo vino Maestro Bianco, upariti sa dimljenim krapom i kanapeima.

Predviđeno trajanje ove vinske avanture je 3h, ne računajući prevoz od Novog Sada/Beograda do Lovćenca i nazad.

Nakon uživanja u hrani i vinu, predviđen je polazak za Novi Sad i uživanje u vožnji Tesla električnim vozilima.

 

CENA: 80€ u dinarskoj protivvrednosti – cena po osobi/10 osoba max (polazak iz Novog Sada)

CENA: 105€ u dinarskoj protivvrednosti – cena po osobi/10 osoba max (polazak iz Beograda)

Datum vinske ture: 29.04.2023/30.04.2023.

 

Cena obuhvata:

  • prevoz udobnim električnim automobilima
  • degustacioni meni u vinariji
  • degustacioni meni u restoranu
  • usluge vodiča
  • troškovi organizacije puta

Cena ne obuhvata:

  • individualne troškove

 

PRIJAVA ZA VINSKU TURU:

 

NAPOMENA:
Organizator zadržava pravo otkaza putovanja ukoliko se u predviđenom roku ne prijavi neophodni minimum od 10 putnika, a najkasnije 5 dana pre polaska na put.
Cena je važeća od 01. Marta 2023 i urađena je za 10 putnika. Za manji ili veći broj putnika potrebna je rekalkulacija zbog odabira prevoza, tj. količine automobila.


Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Vinske ture
126
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier u pokušaju. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker. Vlasnik agencije za IT konsalting. Digitalni kreativac zaljubljen u vinski svet.

Pridruži se priči...

Menu Title