Olimpia Travel Agency
banner

Ca’Lunga na vratima Beograda

Pre nešto više od 6 meseci, italijanska vinarija Ca’Lunga, iz regije Emilio Romanja, predstavila je novosadskoj vinskoj publici svoju paletu vina. U petak 09. juna ovaj put biće predstavljena i beogradskoj publici.

Ca'Lunga vinarijaSa velikim zadovoljstvom i ponosom predstavlja i najavljuje početak saradnje sa firmom Arum d.o.o. za uvoz svog asortimana vina na sve popularnijem tržištu Srbije.

Zvanična prezentacija vinarije Ca’Lunga biće održana u restoranu Flert, na Novom Beogradu, sa početkom u 17h.

Tokom degustacije biće prezentovana najprepoznatija vina područja Imole: Albana, Trebbiano i Sangiovese i naravno nova linija boce dekorisana ručnim radom sa zlatom od 24 karata, linija “La Bella Vita”.

Vinarija Ca'Lunga

Vinarija Ca’Lunga je osnovana 1961. godine, kada je vlasnik vinarije Angelo Cassetta odlučio da uloži u proizvodnju kvalitetnog vina. Ova vinarija je postala porodična vinarija, sa generacijom koja nastavlja tradiciju porodičnog biznisa. Od 1996. godine, Paolo Cassetta, sin vlasnika vinarije postao je bitan deo kompanije i u poslednjih deset godina, vinarija se fokusirala uglavnom na internacionalna tržišta. Zahvaljujući ambicijama mladog vinara, Ca’Lunga vinarija je uspela da se približi velikim i važnim tržištima kao što su Velika Britanija, Kina, Danska, Švajcarska, Poljska i Singapur.

Osvajajući tržišta širom Evrope, vlasnik vinarije Paolo Casseta odlučio je da investira i u Srbiju, sa uverenjem da je moguće izgraditi budućnost i za nove vrste vina kao što su Albana, Trebbiano i Sangiovese, tipične za tradiciju regije Romanja. Jedan od ciljeva vinarije Ca’Lunga jeste da prikaže sav italijanski umetnički talenat, izražen u vinu sa ekskluzivnom i novom linijom ukrašenih flaša pod nazivom “La Bella Vita” – vino i umetnost zajedno daju emociju.

Ovim putem vas pozivamo da se prepustite istraživanju regije Emilio Romanja, kroz vina koja dolaze iz vinarije Ca’Lunga, uparenu sa hranom lokalnog restorana, u potpunom skladu i spoju.

Živeli!

P.S. Ukoliko želite da saznate kako je bilo na degustaciji u Novom Sadu, pogledajte na sledećem linku – promocija vinarije Ca’Lunga u Novom Sadu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Article Tags:
· · · · · · ·
Article Categories:
Blog · Najave
85
http://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker.

Menu Title