fbpx
Olimpia Travel Agency
banner

Bouquet Wine House

Bouquet Wine House

U srcu Vojvodine, u samom centru Novog Sada nalazi se restoran Bouquet Wine House…

Posetite nas i saznaćete zašto smo drugačiji od drugih. U našem restoranu možete naći specijalitete mediteranske i internacionalne kuhinje koji obuhvataju veliku ponudu različitih vrsta pića, pasti, rižota. Posebno izdvajamo T-bon stek, biftek sa tartufima, špansku prasetinu u rolatu, piletinu na sicilijanski način, punjene lignje na dubrovački način, dimljenog Krapa iz skadarskog jezera i mnoga druga jela. Radimo i eskluzivni ketering za sve vrste prilika. Ono što nas čini posebnim, između ostalog, je vrhunski tim kuvara koji je uz pomoć somelijea upario hranu i vino tako da ugode svim Vašim čulima.

Bouquet Wine House

Wine Shop

U ponudi je preko 300 vina iz starog i novog vinskog sveta. Izvesno je da ćete upravo ovde pronaći vino o kome ste negde čitali, probali ga pri nekom putovanju, ili Vam ga je neko preporučio. Na raspolaganju su i eksluzivna pakovanja prigodna za poklon, kao i vinske čaše. Svakako uz našu stručnu pomoć, pronaći ćete ono što Vam je potrebno.

Wine Bar

U vinskoj karti je preko 80 vina po izuzetno popularnim cenama, a postoji i mogućnost degustacije na čašu. Preporučujemo da ih probate u kombinaciji sa vrhunskim suhomesnatim proizvodima, sirevima, maslinama i drugim popularnim delikatesima. U prijatnoj hladovini letnje bašte, pored vina, naravno, možete popiti i čuveni italijanski espresso, neke od najboljih konjaka sveta, ceđene voćne sokove ili se osvežite nekim drugim pićem.

Apartmani

Tri apartmana smeštena na spratu objekta, uređena u vinskom duhu, pružaju vrhunski komfort i idealne uslove za odmor.

BOUQUET WINE HOUSE je jedinstven projekat, ne samo u Srbiji, već i delu Evrope kome pripadamo. Ako bi ga nazvali ugostiteljskim objektom, ne bi preterano pogrešili, ali bi se dobrano ogrešili. „Bouquet“ je mnogo više. Ovde je reč o filozofiji života, o ostvarenju snova onih koji su ušli u vinski svet, spoznali njegove čari, zaljubili se u vino i sa njime skovali trajno prijateljstvo.

OD TEMELJA DO KROVA, od uređenja spoljašnosti do enterijera, Bouquet Wine House projektovan je i uređen u slavu čudesnog i svevremenskog Dionisovog napitka.

NOVI SAD JE ZASLUŽIO, čekao i, najzad, dočekao da ima ovakav objekat. Tu je presek najvažnijih vinskih puteva Srbije koji vode do palićkih i horgoških vinograda sa severa Bačke, vršačkog vinograda sa istoka, oplenačkog i smederevskog vinogorja sa juga i fruškogoroskih vinograda koji su u neposrednoj blizini sa jugozapadne strane.

KAD JE VEĆ U NOVOM SADU, onda je red da bude u njegovom srcu. Dunavska je najstarija i jedna od najpoznatijih i najlepših ulica grada, pešačka zona sa mnoštvom značajnih objekata koji joj određuju visok društveni, istorijski i kulturni značaj. Na broju 25, od juna 2012. Godine, svojim gostima, najavljenim i iznenadnim, novosađanima i putnicima namernicima, turistima i slučajnim prolaznicima, raduje se Bouquet Wine House, kuća u kojoj se domaćin i njegovi gosti poznaju i pre susreta. Njih povezuje zajendičko prijateljstvo i neizmerna ljubav prema vinu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Article Tags:
· · · · · · · · · ·
Article Categories:
Vinske kuće
89
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker.

Pridruži se priči...

Menu Title