fbpx

Promocija vinarije Zvonko Bogdan

Promocija vinarije Zvonko Bogdan

Bouquet Wine House organizuje promociju vinarije Zvonko Bogdan 03, 04, 05 aprila koja izdavaja tri etikete: Život Teče, Souvignon Blanc i Rose.

Bouquet Wine House promocija

Usidrena u moru svojih vinograda na istočnoj obali jezera Palić, na samom severu Srbije, Vinarija je izgrađena u stilu secesije, karakteristične za tradicionalnu arhitekturu Palića i obližnjeg grada Subotice.

Vinarija nosi ime poznatog subotičkog pevača starogradskih pesama, gospodina Zvonka Bogdana, čija su umetnost i ime sinonimi za vrhunski doživljaj kao što su i vina Vinarije Zvonko Bogdan.

Uvažavajući jedinstvena pedološka i mehanička svojstva zemljišta na kom su zasađeni vinogradi Vinarije Zvonko Bogdan, kao i tradiciju sortimenta ovog područja, pažljivim izborom raspoređene su bele (Sauvignon blanc, Pinot blanc, Pinot Grigio, Chardonnay i Muscat žuti) i crne sorte grožđa (Merlot, Frankovka,Cabernet franc i Cabernet sauvignon)

Kako put do dobrog vina počinje u vinogradu, a kvalitet i autentičnost su na prvom mestu, vina Vinarije Zvonko Bogdan nastaju isključivo od grožđa odnegovanog i sazrelog u njenim vinogradima.


Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Najave
126
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier u pokušaju. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker. Vlasnik agencije za IT konsalting. Digitalni kreativac zaljubljen u vinski svet.

Pridruži se priči...

Menu Title