fbpx

Balkan International Wine Competition & Festival 2016

Balkan International Wine Competition & Festival 2016

5ti po redu Balkan International Wine Competition & Festival 2016 održaće se u Sofiji krajem maja ove godine, tačnije od 26-og do 29-og maja.

Ovaj događaj će se održati u prestižnom hotelu Grand Hotel Sofia i biće prezentovano preko 500 vrhunskih vina, poslastice Balkana, kao i zabavni program uz festival.

Na ovom događaju, vinski specijalisti i drugi imaće priliku da ocene vina sa Balkana. Biće predstavljeno nekoliko predavanja, sa odličnim predavačima kao što su Yiannis Karakasis – master vina u Grčkoj i južno-istočnoj Evropi, Robin Kick – jedan od vodećih eksperata u Burgundiji, Konstantinos Lazarakis – prvi master vina na Balkanu, i mnogi drugi. Predavanje o vinima iz Srbije držaće Igor Luković, urednik magazina Wine & Fine, predsednik Udruženja somelijera Vojvodine i predsednik Upravnog odbora Udruženja somelijera Srbije.

Sve u svemu, jedan jedinstven događaj u Sofiji, u Bugarskoj, gde će se skupiti sva vinska elita i gde će biti otvorena vrata vinskog sveta Balkana.

Vidimo se u Sofiji!

Preuzmite celu najavu BIWC 2016
Download


Article Tags:
· · · · · · · ·
Article Categories:
Najave
126
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier u pokušaju. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker. Vlasnik agencije za IT konsalting. Digitalni kreativac zaljubljen u vinski svet.

Pridruži se priči...

Menu Title