fbpx

8. Festival šumadijskih vina

8. Festival šumadijskih vina

8. Festival šumadijskih vina

8-mi po redu Festival šumadijskih vina održaće se tradicionalno u Kraljevskoj vinariji u Topoli, drugog vikenda u junu, u subotu i nedelju 11.06.2022.& 12.06.2022

Festival počinje u subotu 11.06.2022. sa početkom u 15h, i to uz svečano otvaranje Izložbe – Umetnost i vino u Vinogradarevoj kući na Oplencu. Svečano otvaranje festivala je u 17h, biće pripremljen veoma bogat i kulturno-umetnički program sa mnoštvo raznovrsnog sadržaja za sve posetioce festivala. Osim izložbe likovnih radova i degustacije najboljih šumadijskih vina, program ovogodišenjeg festivala obuhvatiće i stalnu postavku Muzeja vina i vinogradarstva u sklopu Kraljevske vinarije, zatim književno-scenske nastupe umetnika kao i nastupe poznatih imena srpske i svetske muzičke scene.

Ljubitelji vina imaće priliku da probaju vina iz dvadesetak vinarija iz Šumadije za vreme festivala, dok je nedelja dan otvorenih vrata šumadijskih vinarija.

Posetioci festivala će moći drugi dan i da obuđu svoje omiljene šumadijske vinarije, tako da ono što ne budu probali i degustirali na Festivalu imaće priliku da probaju direktno u vinarijama.

Skini program – 8. Festival šumadijskih vina

Dobrodošli u Šumadiju!


Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Blog · Najave
126
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier u pokušaju. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker. Vlasnik agencije za IT konsalting. Digitalni kreativac zaljubljen u vinski svet.

Pridruži se priči...

Menu Title