fbpx

15 Zagreb VINOcom 2022

15 Zagreb VINOcom 2022

15 Zagreb VINOcom 2022

Međunarodni Festival Vina i kulinarstva VINOcom 2022 je ponovo LIVE – 15 Zagreb VINOcom 2022!

Posle dve godine pauze zbog Covida, ponovo smo zajedno i to sada na JUBILARNOM 15. međunarodnom festivalu vina i kulinarstva Zagreb Vino.com koji će se održati:

25/26 (petak/subota) i 27/28 (nedelja/ponedeljak)  11. 2022. god. , u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Festival će biti otvoren 25. (petak) 11.2022. godine u 11 sati.

Festival je za sve dane otvoren od 11 do 18 sati.

Tako dugu pauzu je teško nadoknaditi a spletom okolnosti na koji nismo mogli uticati festival će se održati četiti dana. Prva dva dana 25/26 (petak/suboa) izlagaće jedan deo izlagača, a druga dva dana 27/28 drugi deo izlagača.

Festival je u celosti posvećen kulturi stola, vina i hrane, kao nezaobilaznom delu gospodarstva i turističke ponude. Pošto se festival održava uoči božićnih i novogodišnjih praznika biće to ujedno i dobar uvid za poslovne ljude i građane o mogućnostima u mesecu darivanja.

Proizvođači su prepoznali vrednost nastupa na ovogodišnjem festivalu što se i vidi iz popisa izlagača, a ljubitelji vina pak postali svesni naših razmišljanja i truda u organizaciji, dobro se u široj javnosti shvatilo značenje manifestacije.

Očekuje se velik odziv građana Grada Zagreba, cele Hrvatske i okolnih zemalja, javnih osoba i zaposlenih, poslovnih ljudi, ugostitelja i turističkih radnika, novinara i drugih poklonika vina i jela.

Izborom hotela Esplanade dobili smo izvanrednu podršku za uspešno održavanje festivala i ostvarenje želje proizvođača da se u zagrebačkoj metropoli predstave na moderno i svetski prepoznatljivo događanje.

Više informacija o festivalu imate na www.vino.com.hr

Dobro došli na 15. međunarodni festival vina i kulinarike – 15 Zagreb VINOcom 2022

IZLAGAČI ZA 25/26 IZALGAČI ZA 27/28 RADIONICE Fotografije preuzete sa vino.com.hr


Article Tags:
· · · · · · ·
Article Categories:
Blog · Najave
126
https://pedja.online

Ljubitelj vina sa željom da ispromoviše vinarije i vinske podrume kroz jedinstven portal. Sommelier u pokušaju. Po struci IT inženjer, front-end developer, SEO i marketing analist. Growth Hacker. Vlasnik agencije za IT konsalting. Digitalni kreativac zaljubljen u vinski svet.

Pridruži se priči...

Menu Title